Caută
Close this search box.

SERVICII

Consultanta gratuita in showroom

Vino la Iconist, spune-ne exact ce iti doresti, iar noi iti vom transforma ideea in realitate. Living-ul, dormitorul sau dressing-ul tau vor arata exact asa cum ti-ai imaginat!

Mai departe de discutiile tehnice despre fiecare produs, tu si noi vom forma o echipa care iti va asigura cele mai bune solutii de design interior la tine acasa. Totul, fara a plati ceva. Tu ne pui la dispozitie timpul si viziunea ta, noi te asteptam cu expertiza nostra si cu o cafea buna, pentru o discutie relaxata, ca intre prieteni.

Venim la tine acasa

Odata ce am devenit o echipa, inainte de achizitionarea finala a mobilierului, putem sa iti facem o vizita, pentru a masura spatiul pe care doresti sa il amenajezi. Vrem astfel sa ne asiguram ca toate produsele sunt potrivite spatiului tau si in acest fel sa pregatim un plan de mobilare cu cotele corecte, exact de la tine de acasa.

Crearea de imagini 3D fotorealiste

In baza schimbului de idei pe care il vom avea, putem realiza pentru tine imagini 3D fotorealiste cu proiectul. Acestea te vor ajuta sa intelegi si mai bine proiectia noastră si sa o vizualizezi in cel mai mic detaliu, astfel incat tu sa ai imaginea de ansambu, iar spatiul mult visat sa fie cu un pas mai aproape de tine.

Crearea unui proiect de amenajare COMPLET

Pentru noi, orice proiect care prinde viata din mainile noastre are un nume si o poveste specifica, ce defineste mai apoi fiecare material si orice mic detaliu vizual al amenajarii. Totul, cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora, prin care iti prezentam prima etapa de proiectare, conceptul, realizat prin imagini fotorealiste 3D, pe care le dezvoltam cu acuratete maxima.

Dupa ce avem finalizata prim etapa, urmeaza redactarea planselor tehnice, prin care ne asiguram ca totul este implementat corect în santier, astfel incat rezultatul sa fie cel prezentat in faza de concept.

Asta presupune Proiectul Tehnic, cea de-a doua etapa de proiectare, pe care o realizam la milimetru, fara a lasa loc de interpretare pentru niciun detaliu. Acesta este format din o serie de planse tehnice, cum ar fi: plan electric – aparataj electric, plan electric – iluminat, plan lucrari constructive, plan de finisaje, plan instalatii santitare si termice, etc.

In cea de-a treia etapa, pregatim Planurile Tehnice de Detaliu (DDE – Proiect Tehnic Detaliat) si listele de achizitii. Acestea contin schite tehnice pentru fiecare element personalizat pe care trebuie sa il realizam si variante pentru fiecare element pe care il vom achizitiona standard, precum: corpuri de iluminat, sanitare, etc.

Nu lasam nimic la voia intamplarii! In final, iti oferim alternative practice si pentru toate accesoriile si decoratiunile ce iti vor transforma casa în oaza de liniste si confort in care te intorci de fiecare data cu drag.