Caută
Close this search box.

Povestea noastra

Iconist. ICONIC. Inainte de a-ti oferi mobilier premium, corpuri de iluminat, idei si solutii inovatoare de design interior, iti oferim ceva mai mult. O experienta. O povestea de design interior spusa intr-o casa minunata, cu iz interbelic.

Iconist este mai mult decat un showroom sau un magazin de mobila, este un loc prietenos, in care noi, un grup de tineri designeri pasionati si iubitori de frumos, iti aratam ce inseamna amenajarea coerenta a unor materiale de calitate si finisaje speciale. Totul, cu scopul de a fi in acord cu ceea ce iti doresti. In acord cu tine.

Stim ca amenajarea casei e mai mult decat gasirea si asezarea mobilei. Tu iti doresti sa creezi un spatiu functional, dar intim, pentru tine si cei apropiati. Iar noi suntem aici sa iti intelegem nevoile si sa le punem in practica.

Iti dam intalnire intr-un spatiu familiar, unde vrem ca visele tale sa prinda contur. Avem convingerea ca la o cafea si o tarta cu zmeura e mai usor sa faci planuri pentru casa mult visata.

Lucram doar cu piese de mobilier si accesorii premium, astfel ca pentru noi primeaza calitatea in defavoarea cantitatii. Brandurile pe care le vei gasi la Iconist sunt branduri care acorda o atentie deosebita detaliilor si a povestii din spatele crearii fiecarui produs.

Asadar, fie ca esti o persoana care isi amenajeaza casa, fie un architect sau un designer de interior, la Iconist vei gasi un grup de prieteni dornici sa iti puna la dispozitie un spatiu cozy in care poti alege dintr-o gama larga de piese de mobilier.

Amenajarea casei tale de vis nu mai trebuie sa fie un stres! Lasa grijile in seama noastra!

ICONIST. AVANTAJE

Viziunea noastrA

Designul interior este mult mai mult decat o insiruire de obiecte frumoase si scumpe. Este o stare de spirit. O stare ce ia nastere din corelarea minutioasa si cu bun gust a fiecarui detaliu.

Misiunea noastrA

De a-ti imbunatati semnificativ viata prin design original, care sa iti ofere starea de bine pe care o cauti acasa. Acea senzatie de liniste, de confort si siguranta pe care ti-o ofera un spatiu amenajat la rang de arta.

Odata patruns in lumea Iconist, ”acasa” va capata un alt sens!